Jeugdtennis

Lidmaatschap
Wij zijn blij met alle jonge tennissers die deze leuke sport bij TC Schermer gaan beoefenen! Jeugdleden die tennisles van de Kloek hebben moeten ook lid te zijn van TC Schermer. Ook al kunnen we het ons niet voorstellen, als je stopt met tennissen dan moet je dat doen voor 1 januari van het betreffende jaar. Mocht je na 1 januari opzeggen dan ben je voor dat jaar gewoon contributie verschuldigd.
NB Als je je tennisles bij De Kloek opzegt, dan betekent dit niet dat het lidmaatschap van TC Schermer wordt beëindigd. Mocht je dus helemaal willen stoppen met tennissen, dan moet je ook nog je lidmaatschap van TC Schermer opzeggen. 

Jeugdcommissie
Voor de jeugdleden van TC Schermer is de jeugdcommissie heel actief om elk jaar weer een aantal leuke activiteiten voor de jonge en wat oudere jeugdleden te organiseren. 

Junior-seniortoernooi
Op zondag 2 oktober vindt onze befaamde junior-seniortoernooi plaats en natuurlijk hopen we dat we jullie daar allemaal zullen zien! Met jullie maatje: ouder, familielid of mogelijke afvaller van Wimbledon, iedereen 18+ mag je uitnodigen. Details volgen maar voor nu, zet zondag 2 oktober in je agenda en we zullen ons best doen om een super gezellige tennisdag voor jullie te maken. Wij hebben er zin in!

Graag tot ziens!

—————————————————————————————————————

In 2020 hebben er helaas vanwege Corona geen activiteiten plaatsgevonden. 

——————————————————————————————————————-

Op zondag 14 april 2019 werd samen met GSV de Tennis & Voetbal Sportdag georganiseerd om jeugd kennis te laten maken met deze twee leuke sporten. Lees hieronder het verslag.

Verslag 14 april 2019

Op zondag is het tennisseizoen voor de jeugd officieel begonnen met een sportdag in samenwerking met het jeugdbestuur van GSV. 
Ondanks een behoorlijk frisse luchttemperatuur, stonden er 40 kinderen tussen de 5 en 16 jaar klaar voor de activiteiten van de dag. Gelukkig was er koffie voor de meekijkende ouders en langzamerhand verscheen de zon zodat de dag transformeerde tot een prachtige voorjaarsdag. 

De dag begon met een grondige warming-up onder leiding van trainer Fred Spruit gevolgd door een tennis-clinic voor de jongste deelnemers, waarvan de meeste voor het eerst op de tennisbaan stonden. 

De oudere kinderen gingen voetbaloefeningen doen en na een pauze voor limonade en iets lekkers wisselde de kinderen van activiteiten. Daarna was het natuurljk lunchtijd en iedereen werd verzorgd met een broodje worst (of 2, of 3…) Om de sportdag op een mooie manier af te sluiten deden alle kinderen mee in een grote penalty shoot-out op de velden van GSV gevolgd door een ijsje. Het was een enorm geslaagde dag en we hopen op meer samenwerking met GSV, wat eigenlijk heel logisch is in zo’n klein dorp waar twee de sportverenigingen zich naast elkaar bevinden! Ook hopen we natuurlijk dat we binnenkort een aantal nieuwe jeugdleden bij TC Schermer mogen verwelkomen. De eerste hebben zich al aangemeld voor de proef tennislessen!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Jeugddag-2019.jpeg

De activiteiten van de afgelopen jaren lees je hieronder: