Interne (ladder)competitie 2021

In 2021 wordt er naast de Interne competitie een Laddercompetitie gespeeld. De wedstrijden worden gespeeld in de periode 17 april tot en met eind september 2021.
Tijdens het Afsluitingstoernooi zullen we naast de winnaars van dat toernooi ook de winnaars van de Interne Competitie en van de Laddercompetitie in het zonnetje zetten. Het Afsluitingstoernooi zal volgens hetzelfde concept als de vorige jaren gespeeld worden.

Laddercompetitie:    17 april t/m ± 19 september
Interne competitie: van mei tot en met september
Afsluitingstoernooi:  2 oktober om 17.30 uur

Dames ladder en heren ladder (enkelen)
Wij willen met minimaal 10 heren en 10 dames de laddercompetitie starten bij minder aanmeldingen gaat het helaas niet door. Dus geef je z.s.m. op in ieder geval voor 20 april dan gaan wij aan de slag zodat er snel met de laddercompetitie gestart kan worden en jullie verder te informeren. Opgave en informatie bij: 06-22244974 (Leendert) en bij tennisindeschermer@gmail.com en

Klik hier voor de spelregels van de Laddercompetitie.

Interne competitie (dubbelen)
We houden de bekende categorieën aan namelijk de Heren Dubbel, Dames Dubbel en Mixed Dubbel. De koppels spreken onderling met elkaar af en spelen twee keer een half uur. De games worden per half uur doorgeteld.  De uitslag moet door de koppels zelf bijgehouden worden op een schema dat in het clubhuis zal komen te hangen.

Ook kun je, als je mee wilt doen maar niet weet met wie je wilt/kunt spelen, je alleen aanmelden. Wij zullen proberen iemand voor je te vinden. We kunnen dit niet garanderen, dit hangt van de aanmeldingen af. Geef wel aan in welke categorie je wilt spelen en wat ongeveer je speelsterkte is, dit laatste om een koppel te kunnen vormen dat qua speelsterkte bij elkaar past.

Opgeven graag voor 29 april. Opgave en informatie bij: 06-22244974 (Leendert) en bij tennisindeschermer@gmail.com.

Voor het spelen van wedstrijden:
Doorgaans zijn overdag de banen vrij! Kijk
hier wanneer de banen ieder geval bezet zijn door activiteiten of tennisles.

——————————————————————————————————————————

Voor het verslag van eerdere edities van de interne competitie, kijk hieronder: