Tennisles

Uiteraard is het mogelijk om bij TC Schermer tennisles te volgen. De tennislessen worden verzorgd door Tennisschool De Kloek.

Het is alleen mogelijk te lessen als je lid bent van TC Schermer.


Tennisschool de Kloek/ Van Gelderen Tennis Academy is sinds 1984 jaar actief als tennisschool in Noord Holland. Op dit moment geven wij les bij verenigingen in de omgeving: Purmerend, Westerkoggenland, Beemster, Schermer, Wormer, Oosthuizen, Wijdewormer, Wormerveer, Hoorn, Wognum, Heerhugowaard en vanaf april 2016 ook in Bergen bij TC Bergen. Onze tennisschool staat onder leiding van Eddo en Vincent van Gelderen, Fred Spruit en Laurens Vredenburg.

Behalve verzorgen van tennislessen op de verenigingen, ondersteunt Tennisschool De Kloek de clubs met: schooltennis, clinics, open dagen en toernooien.

Van Gelderen Tennis Academy is als één van de 6 tennisscholen in Nederland voor zowel bovenbouw als onderbouw gecertificeerd door de KNLTB. De KNLTB heeft als ambitie om tot de 10 beste tennislanden ter wereld te horen. Om de structuur en prestatiecultuur van het opleiden van talentvolle spelers en speelsters in Nederland een krachtige kwaliteitsimpuls te geven, gaat de KNLTB nauw samenwerken met tennisscholen. Deze scholen krijgen een prominente rol in het opleiden van talentvolle spelers in Nederland. Er is gekozen voor een samenwerkingsmodel waarin alle partijen elkaar beter maken, scherp houden en zodoende topprestaties gaan leveren.

Voor verdere informatie of inschrijven voor tennislessen verwijzen wij u graag naar onze website. Klik hier voor de website van De Kloek.

Fred Spruit in actie!

Fred Spruit in actie!

DSC_0004vkl