Baan 4 – Kantine

DSC_0006vkl    DSC_0008vkl

Sinds 2015 heeft ons tennispark een prachtige vernieuwde kantine dankzij de fusie van de gemeente Schermer met Alkmaar en Bouwbedrijf Piet van de Burg en Ruud van der Schoor. In onze kantine die Baan Vier heet, kun je gezellig nazitten in de loungehoek, aan de bar of aan de diverse zitjes. Er is een ruim assortiment aan frisdranken, koffie en thee, bier, wijn, chips, Mars, Snickers, bitterballen, tosti’s te koop tegen schappelijke prijzen. U kunt cash betalen of gebruik maken van een consumptiekaart.

Hoe het werkt
Onze tennisvereniging heeft buiten de toernooien om geen kantinebezetting. Het gevolg is dat de deur naar de kantine niet altijd open is. Wilt u gebruik maken van de kantinevoorzieningen, dan kunt u bellen naar één van de bestuurs- of kantinecommissieleden. Zij kunnen u per groepje de code geven om binnen te komen.

Zonder kantinebezetting zijn wij allen zelf verantwoordelijk voor de netheid van de kantine. Wij verzoeken u daarom met klem als u weg gaat:

* de door u gebruikte glazen, kopjes etc. zelf weer schoon terug te zetten.
* het koffiezetapparaat uit te zetten en de koffie die helaas over is, weg te gooien.
* de binnengelopen gravel aan te vegen met de bezem uit de werkkast, vlakbij de buitendeur.
* te controleren of de binnendeur daadwerkelijk goed is afgesloten (het zwarte knopje in de kantine om te zetten)

De koelkasten in de keuken staan uit , vanwege de geringe omzet én energie bezuiniging. Alleen in de Open Toernooi week 25, draaien alle koelkasten op volle sterkte.

Gekoelde dranken vindt u in 2 koelkasten onder de bar. Wij vragen u deze koelkasten zelf aan te vullen met de voorraad uit de keuken zodat ook u de volgende keer een gekoeld drankje kunt pakken!

Consumptie kaarten zijn handig om uw consumpties mee af te rekenen. Ze zijn te koop ter waarde van €5 (voor kinderen), €10,- en/of €20 euro. U kunt ze vinden aan de muur, aan de linkerkant van het koffiezetapparaat. U schrijft in het schrift uw naam bij het nummer van de consumptiekaart die u koopt, betaalt contant en doet het geld zelf in de kas. Deze kas wordt regelmatig geleegd!

DSC_0025vkl

Reglement verantwoord Alcohol schenken
We zijn verplicht om een Reglement Verantwoord Alcohol schenken te hebben. Hier lees je wat ons reglement inhoudt.

Als je verder nog suggesties, vragen of opmerkingen hebt, horen we dat graag via het bestuur: zonnehoek7@hetnet.nl

De kantine is telefonisch bereikbaar op 0299 – 674115; de kantinecommissie op 06 – 573 090 98 (Nel Blokker) of 0299 – 673 873 (Els Akkerman).