Van onze voorzitter

maart 2020

Aan de leden van TC Schermer,

Er staat ons weer een prachtig nieuw, fris tennisseizoen te wachten. De eerste aanzet hiervoor werden al gegeven op het Openingstoernooi dat half februari plaatsvond. Een behoorlijke deelname en flink veel gezelligheid, waar ook al wat nieuwe leden te bewonderen waren.

Ruim een week later volgde de Algemene Ledenvergadering die enkele zeer interessante mededelingen kende. Ik nodig u van harte uit de notulen even door te nemen 😉

Toen was daar afgelopen zaterdag; de eerste van de 3 laatste zaterdagen van maart om ons park weer spic en span te maken.

Het zonnetje scheen, en even voor enen druppelde Antoon binnen, al snel gevolgd door Roy en Paula, Jacqueline en Leendert. Tot mijn grote blijdschap bleven er mensen komen, tot we zelfs met 12 mensen waren! U moet weten, dat de afgelopen twee jaar we al blij waren wanneer we met 2 of 3 waren en dat is echt te kort om alles te doen.

Leon, Dineke, Ellen, Anneke en nog een aantal kwamen om de handen uit de mouwen te steken. Natuurlijk begroetten we elkaar met een welgemeend  Corona-proof ‘Namasté’. Er heerste een ontspannen gezelligheid en Paula had een heerlijke appeltaart gebakken voor bij de koffie/thee. Voor de bijbehorende foto’s verwijs ik naar deze  sfeerimpressie.

Er waren snoeischaren, takkenzagen, een elektrische kettingzaag en handjes meegebracht. Ook was er de nieuwe kettingzaag van onze eigen TC. Humbert en Dieuke brachten een flinke elektrische heggenschaar en een hogedrukreiniger mee.

Door deze grote groep hebben we erg veel kunnen doen! De ovalen tafels en de kozijnen zijn schoon, de tegels zijn van het mos ontdaan, en er is al een groot gedeelte van het snoeiwerk afgerond. Ook hangt het bord van onze hoofdsponsor weer naast de ingang. Vanwege de aangescherpte advisering omtrent het Coronavirus, pauzeren we de werkzaamheden. Wanneer de vereniging open gaat is op dit moment ook nog niet bekend, maar in elk geval niet voor 6 april. Houd de website in de gaten, en denk om uw gezondheid en om die van de mensen om u heen!

Met warme groet,

Wouter Leegwater