Het openingstoernooi – een terugblik

Categorie : Nieuws


Het heeft twee jaar geduurd maar dit jaar is het openingstoernooi weer gespeeld.
In totaal hadden er zich 18 personen aangemeld en nadat de koffie en het lekkers naar binnen was gewerkt, kon er rond 10.30 uur begonnen worden. De banen waren ‘s ochtends nog mooi geprepareerd door Klaas en de weergoden waren ons zeer gunstig gezind.

We speelden partijen van een half uur afgewisseld door een pauze van een half uur. De deelnemers hadden er zin in want enkele kozen ervoor om tussendoor tijdens hun pauze nog door te spelen op de vrije baan.

Rond 13.00 uur werd er een pauze ingelast om te genieten van de lunch, dit keer verzorgd door
‘t Torenerf”. Heerlijke broodjes kroket, diverse belegde broodjes, krentenbrood en groentesoep, we hadden niets te klagen.

Rond 15.00 uur waren we uitgespeeld en kon de prijsuitreiking plaatsvinden. Bij de heren was het een close call. Zowel Jan Appelman als Thijs Butterman hadden evenveel set- en gamepunten. Zij deelden daarom de eerste plaats. De derde plaats was voor Henk van Truijen.

Bij de dames was het anders. De uitslagen lagen erg dicht bij elkaar. Ze hadden allemaal op zijn minst één verliespartij gespeeld. Maar hoe klein de verschillen ook waren, toch waren er winnaars:
De eerste prijs ging naar Gertruud Groot, de tweede naar Nel Blokker en de derde naar Femke Konijn.

Omdat het heerlijk weer was, bleven enkelen, geheel in de gezellige sfeer van de dag, nog door borrelen op baan 4. Altijd een goed teken.
Wij als TC kijken terug op een zeer geslaagde, sportieve en gezellige dag!!!

Coraline, Femke, Ivo, Leendert en Yma