Banen en tennispark speelklaar!

Categorie : Nieuws


Dag, Dineke, Paula en Roy,  Elsbeth en Henk, Klaas, Leon en Ed, 

Harde werkers. Dank dat jullie gehoor hebben gegeven aan de oproep enige werkzaamheden te verrichten op ons park. Zaterdagochtend al om 9 uur aanwezig. Al het gereedschap stond al klaar dus direct aan de slag. Een ploegje van 4 begon met het verwijderen van het oude gravel, wat bij de fietsenstalling was gestort. We hadden dit jaar een ander bedrijf die de banen speelklaar maakte. Zij zagen geen andere mogelijkheid dan het daar de deponeren. Moesten wij het daar weer verwijderen. Extra werk maar vele handen maken licht werk.
Daarnaast was er veel schoffel- en harkwerk langs het pad en voor de kantine, de banken zijn weer spic en span en staan weer op de baan. Veel wind/reclamedoeken opgehangen. Ed had een goede zaag mee waar weer heel wat ,te dikke, takken zijn verwijderd. Sommige weer blij met hout voor de kachel.
En toen, toen was er koffie, gezet door Paula in een alweer opgepimpte keuken. Met daarbij, een heerlijke taart die Paula zelf had gemaakt. Degene die er niet waren hebben dat gemist. Alleen hierdoor al kom je volgende keer weer graag. 
Het weer viel honderd procent mee. Voorspelling was slecht, zo zie je maar, je weet het nooit met ons klimaat.
Al met al een gezellige en inspirerende ochtend. We kunnen niet wachten om weer te kunnen tennissen met een kantine die ook weer open mag en toernooien die weer gehouden mogen worden.
Nogmaals hartelijk dank.  Groet Antoon