Warning: The magic method Members\Registry::__wakeup() must have public visibility in /var/www/clients/client33888/web50675/web/wp-content/plugins/wp-permission-manager-3.0.1/inc/class-registry.php on line 68
TC Schermer » Blog Archive » Corona update en banen open per 1 april

Corona update en banen open per 1 april

Categorie : Nieuws


Beste leden,

Per 1 april zijn onze banen weer open, alsook de kleedkamers! De kantine blijft echter nog even dicht voor horecagerelateerde activiteiten.

We staan te trappelen om het nieuwe seizoen in te gaan, en gelukkig mogen we inmiddels ook weer dubbelen.

U krijgt de komende week daarom ook het verzoek uw contributie te voldoen, en we willen u nogmaals wijzen op de mogelijkheid om dit te doen via een automatisch incasso. Zo kunt u het niet meer vergeten, en het scheelt de ledenadministratie en penningmeester veel werk!

Er gelden nog wel door Corona gestuurde beperkende maatregelen, en het leek ons verstandig dit nog even voor het voetlicht te brengen:

Vanaf 16 maart mogen volwassenen van 27 jaar en ouder buiten op sportaccommodaties met maximaal 4 mensen sporten. Tennis met 4 personen op een baan is dus weer toegestaan. Voorwaarde is wel dat spelers van 27 jaar en ouder 1.5 meter afstand van elkaar houden.
Voor jeugd en jongvolwassenen tot en met 26 jaar was sporten bij sportaccommodaties al toegestaan, zonder maximale groepsgrootte en zonder 1.5 meter afstand te houden.

Klik hier voor het volledige Corona bericht van de KNLTB.

Het bestuur wenst u veel gezondheid en speelplezier toe!