Vertrek als secretaris

Categorie : Nieuws


Na 18 jaar heb ik afscheid genomen als secretaris van TC Schermer.
Een jaar geleden had ik me dat afscheid heel anders voorgesteld. Met ferme handdrukken en liefdevolle knuffels, als dat ook ooit weer terugkomt.
Niets van dat, maar wel met hele mooie warme, digitale, woorden van de voorzitter.
Om kwart voor acht ging onze hond enorm tekeer maar ik hoorde geen deurbel. Ik zat in de woonkeuken voor de laptop dus ik dacht, het zal wel want ik ben ff bezig.

Ineke had Rob muisstil binnen gelaten nadat hij op het raam had geklopt. Hij volgde de vergadering op zijn telefoon en toen het moment daar was overviel hij mij letterlijk met een prachtige bos bloemen in een mooie vaas en een fles drank. Wat een verrassing! Hij brak in, in de vergadering, iedereen keek en luisterde mee.

Ik moest op dat moment wel even slikken van al dit moois.

Al met al toch een mooi afscheid van mijn functie maar wel heel apart. Ik gaf Rob een box en die ging weer huiswaarts, dacht ik. Totdat ik op de laptop twee zilveren koeien zag. Rob zat nog in de huiskamer een drankje te nuttigen met Ineke. Hij nam ook nog deel aan de vergadering. Heel bijzonder allemaal.

Heel hartelijk dank voor dit alles. Succes voor mijn opvolger Roy.

Groet Antoon