1 juni gaan de banen weer open!

Categorie : Nieuws


Beste leden,

Allereerst willen we alle vrijwilligers die zich aangeboden hebben, hartelijk danken. Hierdoor hadden we alle mogelijkheden om onze banen gereed te krijgen om zo per  1 juni weer te kunnen spelen!

Vanmiddag hebben we contact gehad met baanonderhoudsbedrijf Werkom en zij gaan zelf, vooralsnog met eigen mensen,  de baanaanleg afronden. Dat is fijn nieuws! Dit werk gaan ze volgende week uitvoeren. Daarna is het netten plaatsen, inwateren en zo kunnen we op 1 juni open.

Het Corona-protocol ligt ter goedkeuring bij de gemeente, en wanneer we goedkeuring hebben verkregen zullen we je via mail en onze website informeren over op welke manier we verantwoord kunnen sporten. Om alvast inzicht te krijgen hoe je ‘in deze tijd’ verantwoord kunt sporten, kunt je een kijkje nemen in het Protocol Verantwoord Sporten op de website van de KNLTB (dit is een downloadbaar document).

Kort samengevat:

  • Onze banen gaan per 1 juni open
  • Dank aan de vrijwilligers die zich hadden aangemeld
  • Coronaprotocol voor onze vereniging omvat veel afspraken. Dit volgt in een later bericht.

Met sportieve groet namens het bestuur,

Wouter Leegwater.