Rabobank leden: stem op onze activiteit!

Categorie : Nieuws


Beste tenniscollega’s die Rabo-lid zijn, (sorry voor alle andere leden, jullie kunnen niet stemmen voor het goede doel van de club)

Vorig jaar hebben wij een mooie bijdrage van ruim €185 mogen ontvangen via de Rabobank voor het opknappen van de karakteristieke molen, het symbool van het Schermermolen Toernooi.

De Rabobank Alkmaar e.o. biedt nu weer de kans om sponsorgeld binnen te halen door leden uit te nodigen te stemmen op een ingediende activiteit. We hebben gekozen voor de aankleding van het park tijden het Schermermolen Toernooi. Elk jaar weer een supergezellige week waarbij de aankleding van het park de sfeer extra verhoogd!

Van dinsdag 23 april  tot en met dinsdag 14 mei 2019 kun jij als Rabobank lid je stem uitbrengen op onze vereniging.  Je hebt daarvoor een stemcode nodig die je per post ontvangt rond 23 april 2019. Met deze stemcode kun je op de website van de Rabobank je stem uitbrengen. Een lid mag 5 stemmen uitbrengen waarvan maximaal 2 per club.

Pak die kans want hoe meer stemmen des te hoger de bijdrage!!

Met sportieve groet,

namens de Schermermolen Toernooicommissie

Els van Diemen

  • Pagina’s

  • Meest recente berichten

  • Categorieën

  • RSS Tennisnieuws