Tennis & Voetbal Sportdag

Categorie : Nieuws


Op zondag is het tennisseizoen voor de jeugd officieel begonnen met een sportdag in samenwerking met het jeugdbestuur van GSV. 

Ondanks een behoorlijk frisse luchttemperatuur, stonden er 40 kinderen tussen de 5 en 16 jaar klaar voor de activiteiten van de dag. Gelukkig was er koffie voor de meekijkende ouders en langzamerhand verscheen de zon zodat de dag transformeerde tot een prachtige voorjaarsdag. 

De dag begon met een grondige warming-up onder leiding van trainer Fred Spruit gevolgd door een tennis-clinic voor de jongste deelnemers, van wie de meeste voor het eerst op de tennisbaan stonden. 

De oudere kinderen gingen voetbaloefeningen doen en na een pauze voor limonade en iets lekkers wisselde de kinderen van activiteiten. Daarna was het natuurlijk lunchtijd en iedereen werd verzorgd met een broodje worst (of 2, of 3…) Om de sportdag op een mooie manier af te sluiten deden alle kinderen mee in een grote penalty shoot-out op de velden van GSV gevolgd door een ijsje. Het was een enorm geslaagde dag en we hopen op meer samenwerking met GSV, wat eigenlijk heel logisch is in zo’n klein dorp waar twee de sportverenigingen zich naast elkaar bevinden! Ook hopen we natuurlijk dat we binnenkort een aantal nieuwe jeugdleden bij TC Schermer mogen verwelkomen. De eerste hebben zich al aangemeld voor de proeftennislessen!