Ledenpasjes en kantinedienst Schermermolen Toernooi

Categorie : Nieuws


KNLTB Meerjarenpas

De KNLTB pasjes liggen, voor de leden die betaald hebben, vanaf 5 april in de kantine (als je voor de bar staat, liggen ze links boven de bar in een bakje).
Dit jaar heeft de KNLTB de meerjarenpas geïntroduceerd. Dit betekent dat er geen jaartal meer op je pasje staat; daarnaast wordt de speelsterkte ook niet meer op het pasje vermeld. Zie voor meer informatie deze link.

Een van de leuke dingen van het Schermermolen toernooi is de gezellige voor-en nazit in de kantine en op het terras. Biertje, frisje, bitterballen, blokjes kaas; gezelligheid troef. Voor deze topavonden worden vrijwilligers gezocht voor het draaien van kantinedienst. Heb je interesse, stuur dan een mail naar Hennie Meester.

  • Pagina’s

  • Meest recente berichten

  • Categorieën

  • RSS Tennisnieuws