Junior-Senior toernooi op 13 oktober

Categorie : Nieuws


Beste jeugdleden van TC Schermer,

Het is zover – het einde van tennisseizoen 2018 nadert. Dit betekent dat het weer tijd is voor het hoogtepunt van het jaar: het Junior-Senior toernooi!
Het jaarlijks terugkerende evenement waarvan menige familie na onderlinge strijd nog weken moet herstellen. Waar vriendschappen op de proef worden gesteld. Waar ouders moeten toegeven “ zo is mijn kind thuis nóóit ”. Maar waar sportiviteit uiteindelijk altijd wint.
Dit jaar krijgt iedereen wat extra trainingstijd en vindt het toernooi plaats op 13 oktober. Alle kinderen hebben die dag tijd om zich eerst op te warmen tijdens voetbal- en hockeywedstrijd waarna we vanaf 14:30 ons toernooi spelen.
Geef je dus snel op! Voorwaarde is dat de senior speler 18 jaar of ouder is. Deze speler hoeft geen lid van de vereniging te zijn. Dus ook familie uit Australië mag overkomen en Spaanse overwinterende opa’s en oma’s worden uitgenodigd hun vertrek nog even uit te stellen.
Heb je als kind geen maatje dan regelen wij een topper voor je!

En onstaat er strijd tussen ouders/opa’s en oma’s wie er met Junior mag spelen, geeft u zich dan op. Wij regelen een speler voor u.

Dit jaar is het niet toegestaan u met 2 kinderen aan te melden….

De inschrijving sluit 6 oktober. Graag aanmelden via een mail naar alexandrabellamy@xs4all.nl

Met sportieve groeten,

Namens de Jeugdcommissie TC Schermer,

Alex Bellamy en Ruby Corveleijn

  • Pagina’s

  • Meest recente berichten

  • Categorieën

  • RSS Tennisnieuws