Junior-seniortoernooi september 2017

Categorie : Nieuws


Zondag 17 september om 10.30 uur stond de koffie en wat te drinken klaar om vervolgens om 11.00 uur de baan op te gaan. Koppels van jeugdspelers en senioren gingen de onderlinge gezellige strijd aan op het gravel! En natuurlijk werd er goed voor de inwendige mens gezorgd. Het was een erg geslaagde dag.

Op zondag 2 april om 11 uur begon de jaarlijkse open dag voor de jeugdleden en toekomstige leden van TC Schermer. Het was een prachtige zonnige ochtend en met behulp van vlaggetjes, tafelkleden, bloemen en koffie heerste er een gezellig sfeer op het terras. Onder toeziend oog van enkele seniorleden en ouders zorgde tennisleraar Fred Spuit van Tennisschool De Kloek voor vermaak van zowel de al wat gevorderde jeugdspelers, als de beginnende spelers waarvan enkele nog nooit een racket in handen hadden gehad.

Dankzij de enthousiaste en kundige aanpak van Fred, werd er met veel plezier getennist. Knap hoor als je bedenkt dat de jongste speler nog maar 4 jaar oud was en de oudste al 15. Er waren leuke oefeningen en spelletjes voor iedereen! Fred wist in 2 uur tijd bij alle spelers al aardig wat progressie te boeken. Met veel plezier en al enkele nieuwe aanmeldingen voor de tennisles, werd de dag afgesloten. Hopelijk was deze dag net zo zonnig en positief als de toekomst van de jeugdafdeling van TC Schermer en kunnen we ook dit jaar nog meer nieuwe leden verwelkomen.