Hulp gevraagd!

Categorie : Nieuws


Beste leden,

Het tennisseizoen voor deze zomer is alweer over de helft en een tweetal activiteiten staan ons nog te wachten. Het ouder-kind toernooi wordt gehouden op 17 september. Het afsluitings/vrijwilligerstoernooi met een BBQ zal worden gehouden op zondag 24 september. De uitnodigingen hiervoor volgen begin september.

Op de ledenvergadering van afgelopen februari is een beroep op de leden gedaan om de toernooicommissie te ondersteunen. Hetzij als commissielid, hetzij als ondersteuning bij een activiteit. Tijdens de Open Dag is dat gelukt! Annie en Jan Kuiper  hebben toen een fijne organisatie neergezet. Daarna is de organisatie voor de interne competitie door Leendert (toernooicommissie) opgezet.

Voor het afsluitingstoernooi op 24 september heeft zich helaas nog niemand aangeboden om dit te helpen organiseren. Het is echt nodig dat Leendert versterking krijgt van twee leden (in de commissie) en daarom doet het bestuur nogmaals een dringend verzoek: wie wil Leendert helpen in de toernooicommissie (dit kan ook eenmalig zijn)? Aanmelden kan bij het bestuur: zonnehoek7@hetnet.nl

Laten we er met z’n allen de schouders onder zetten om activiteiten te kunnen blijven organiseren.

Ook heeft Hennie te kennen gegeven na dit seizoen te stoppen met de ledenadministratie. Wie zou zich willen laten inwerken door Hennie om deze taak van haar over te nemen? We kunnen echt niet niet zonder!

Wij als bestuur willen u nogmaals vragen eens stil te staan bij het vrijwilligerswerk dat nodig is om een vereniging leefbaar en draaiend te houden. Op dit moment is de bezetting zo laag dat we te weinig reuring op het park hebben, waardoor onze mooie vereniging bijna slapend is. Wij zien dit graag anders! De incidentele vrijwilligers hebben we scherp, maar ondersteuning voor de toernooicommissie en het park-/baanonderhoud is met spoed nodig. Wilt u hierin wat betekenen, meld u dan aan bij: zonnehoek7@hetnet.nl.

Met  sportieve groet,

Het bestuur.

 

  • Pagina’s

  • Meest recente berichten

  • Categorieën

  • RSS Tennisnieuws