Jeugdactiviteiten 2016

Categorie : Nieuws


Na een hele succesvolle en gezellige Open Dag op 10 april 2016 is het ons gelukt om een paar nieuwe jeugdleden aan te trekken. We zijn er heel blij mee en heten ze een warm welkom bij TC Schermer!

Het betekent dat het aantal jeugdleden momenteel rond de 18  kinderen telt. De tennislessen van Patrick Beumer zijn nu  in volle gang met de kinderen verdeeld over 3  groepen: een beginnersgroep op woensdagmiddag, op vrijdag na 16.00 uur een groep voor kinderen die al een jaar of  twee op tennisles zitten en  daarna een groep voor de meer gevorderde spelers.  Mocht u interesse hebben in tennislessen voor uw kind, dan is dat nog steeds direct te regelen  via Tennisschool De Kloek:  klik  bij ‘Tennisles’ de link naar de website van De Kloek. Later in het seizoen zijn we van plan om wedstrijdjes/ toernooitjes voor de kinderen te organiseren maar laten ze eerst even wat leren bij de lessen.

In  september 2016 is het befaamde junior‐seniortoernooi waar kinderen met een volwassene  (een ouder  of  iemand  anders…) gespeeld. Dat was een gezellige en sportieve dag met speelplezier en fanatisme! We houden u op de hoogte over alle toekomstige plannen en wensen u en vooral uw kinderen heel veel tennisplezier  dit  jaar op de banen!